Har just kollat rulle

Efter min vända på vanliga jävla bygget har jag suttit och kollat film. Andra gången jag såg den, men ändå, det var som första gången. Kollade in Sofia Coppolas Lost In Translation, med Bill Murray och Scarlett Johansson. Jösses.
En film och vänskap mellan man och kvinna i en värld som är helt bongo, som man inte förstår. Kanske en film om kärlek till och med. Fast det är åldersskillnad (huga, ring feministerna så de får bränna rullen så det blir som det ska vara enligt de jävla nassarna).

Här är träjlern:

I övrigt (jösses, det var ett tag sedan jag körde med koden här, hm… men jag skriver ju inte allt som händer nu heller), så är jag ARRRRRRGGGGG!

Jag är skitarg.

Men nu är det fredag. Och helg.
Och jag får ta och styra upp mig själv. Hårt. Fixa det ena och det andra. Ta kommandot. Inte låta idioter ta över min tillvaro. Och med det menar jag att min ilska sedan över 48 timmar, en ilska av att känna mig orättvist behandlad, inte ska gå ut över mig, utan över dem det gäller. Jävla nollor!

Fick god chocklad av polskan på jobbet, hon hade reda på min bemärkelsedag. Mums.
Det jag gjorde för mig själv var att köpa ett billig bubbel-vin, som jag drack hälften av, samt en tvådeciliters grädde, och en liter jordgubbar utanför ICA av någon underbetald flick-krake för 30 spänn. Tjoho! Det räckte till fint kalas i Baronborgen.

Jag visade Fula, Skitiga, Elaka av Ettore Scola idag på jobbet. En av de stiliga bönorna sa så här, och jag blev inte sur, jag blev glad, på riktigt, alltså om svinet som har huvudrollen i rullen:

”-Den där snubben är ju precis som du är!”

Ha-ha! Tackar, ha-ha-ha!

Annars?
Tja, jorden snurrar runt. Vädret blir långsamt bättre. Aporna styr apornas planet. I Afrika blir någon uppäten av ett lejon. Det gör ont till en början.
På just den där gatan jag bodde i Queens, New York 2001, blev en böna just, men bara nästan, påkörd av en full taxichaffis. I Paris somnar en uteliggare om igen nere vid Siene, efter att ha tagit en klunk billigt rödvin som han till sin lycka har haft kvar. I Örebro ligger kommunalt anställda medelmåttor och klåpare i chefsposition och fiser under täcket. Deras fruar/män andas in den fräna doften då de inte kan försvara sig, de sover ju, och absorberar in fisarna i sina lungor. När dessa fina människor vaknar tror de fortfarande att de är rätt man på rätt plats i sitt yrkesliv. Att tvivla är för dem orimligt. De tror att de är där de är i sin jobbtillvaro för att de är så jävla duktiga på sitt yrke, inte för som det är, att de är medelmåttiga jävla rövslickare.

Jag då?
Jag går med på alldeles för mycket skit.

Men bara ett tag.

Rock!

/Baron

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: