Utslagen

Igår natt, natten mot lördag, så skrev jag väl här, och så kollade jag TV och så blev jag iskall om händer och fötter och kände att det var skit på gång. Mycket riktigt.
Feber och en av de ondaste hostorna någonsin. Inte snuva, inte ont i halsen, mer som tusen knivar när jag hostar, och bröstet sprängs och skallen sprängs och jag inte tror det är sant att det kan göra så ont, att det går att ha denna jävla smärta.
Så jag sket helt i lördagen, jag låg i mitt töcken och bara sov. Vände på mig och sov igen. Gick upp och slog en drill, drack julmust, sov igen.
Gick inte upp från min sovplats förrän vid 21.00 då jag förberedde mig på att köpa snus i ICA.
Köpte något jävla naturmedel också, Kan Jang, vet inte om det funkar, men det kostar nästan 70 spänn för fyra doser, där har de guld att sälja.

Kollat TV så, hela kvällen, hela natten, hela morgonen. Jean de Florette i går, och nu på morgonkvisten, del två, Manons källa. Bra fransk film. Och hon är ju inte ful, hon Manon. Men jag gillar Yves Montand och Gerard Depardiu också.

Baggo ringde, jag kunde inte prata. Varje försök att säga något leder till överjordiska hostattacker som med sin smärta tycks vilja spränga mig.
Nåväl. Ska väl knyta mig nu, hoppas att jag mår göttare under söndagseftermiddagen.

Rock!

(Funderar, det är väl inte det där skiten jag hade i september som kommit tillbaka? Då blir jag orolig, fast jag kommer inte ihåg hur det kändes då, äh, jag ska inte ta ut något i förskott).

/Baron

Annonser

9 Responses to Utslagen

 1. Våfflan skriver:

  Du har blivit smittad av mej! Det är ett helvete

 2. baronen skriver:

  Wåfflan: Där har vi lärt oss, kör man websändningar mot varandra samtidigt så hänger virusarna med där. Det får vi passa oss för i fortsättningen, he-he. Krya på oss!

 3. Stoffe skriver:

  KRYA PÅ DIG MATS!!!

  (Ta det piano!) Hehehe

 4. Majk skriver:

  Hoj hoj mats! Trevligt att ha hittat till din lilla blogg(eller cyberdagbok som det kallades förut;)). Nu slipper man läsa genom phpmyadmin, som på tiden då det begav sig.

  Jag tycker nästan att du får skicka över lösenordet så jag också kan få läsa dom smaskiga grejerna, det var trots allt det som var kul att läsa för 5-6 år sedan. Glömmer aldrig alla sköna inlägg om fillifjonkan & Co.

  Flöjt!

 5. Lord skriver:

  Baron, diagnosen är enkel ! För många julbord…

  Men nu är det över, äntligen kan man börja ett normal liv. Visst f-n, nu är det helg igen… 🙂

 6. Rolf skriver:

  Om man maler två svartkottar och lägger i sprit över naten så har man en bra början. Först kammar man mittbena med vätskan och sedan dricker man denna aktningsfullt framför spegeln (om man inte har någon att skåla med) så försvinner besvären pronto. Jag har hört att det växer rätt mycket svarttall i runt Örebro så det bör inte vara några problem med kottarna.
  Denna procedur förutsätter att den sjukes ålder inte överstiger femtio år!!!!!!!!!!
  Med denna enkla behandling så behöver man inte säga ”krya på dig” och gå till jobbet herr Svensson.
  Har planeringen inför sommaren börjat?
  Doktor Hellborg

 7. baronen skriver:

  Stoffe: Tackar, ska försöka, är än idag, på torsdagsmorgonen, helt bongo av hostan, men det bättrar sig nog…

  Majk: Ha-ha, din gamle huligan med lokförarmössa, så du har hittat hit! Inläggen om Fillifjonkan var grejer det, uujujujujuj. Kul att du uppskattade det, och inte anmälde mig (brrrr…). För att få tillgång till lösenordet här måste man fjäska genom att vara en någorlunda trogen cyberdagboksläsare, även om jag inte skriver varje dag, som senaste tiden, och markera detta genom skarpsinniga kommentarer så jag verkligen blir van vid närvaron här. Då, i ett anfall av godhet, kan jag, efter 238 månader, ibland, drabbas av att ge ut lösenordet, he-he.

  Lorrd: Jepp, det var helg, och snart är det tack och lov sportlov, och så påsklov, och kristi himmelsfärd och pingst och så första maj och sommarlov….

  Rolf: Min mittbena är redan kammad. Och jag som trodde kottarna skulle tas rektalt!!! Jag måste göra om, göra rätt. De få kvarvarande kottarna äro fortfarande på mitt röda köksbord. Ska ta efter edra hjärtligaste rekommendationer.
  Sommarplaneringen fortgår. Häcko försöker kontakta mig, jag försöker kontakta honom, ibland går det, men det kommer att lyckas, säkert nu under torsdagen ijallafall. Jag tror på stordåd på Öland i sommar! Tack doktorn för tipsen, hälsa doktorskan och hela familjen.

 8. Kaliks skriver:

  Jo men… Pingsten är int´röd dag längre så den räknas väl int´

 9. baronen skriver:

  Kalix: Hm, kanske är det så, men jag är ju gammal scout så jag måste på Pingstläger i Kloten, har det i mig, för att inte snacka om kanothajk varje Kristi Himmelsfärd på Mälaren eller något obskyrt sjösystem. Har brackorna tagit bort det också? Först höjer de snuset till det dubbla sedan detta. Arggghhhh!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: