Öland, en låt

Det är en av mina bästa polare, Baggo, som sjunger, och de andra är också mina bra vänner. Det är Blues-Bosse på gura bakom Baggo, det är Bernton (Stregas trummis) på batteri, och det är Jocke på bas (Västeråsjävlar allihopa, men de bor kvar där, utom Baggo och jag då som skådat ljuset i form av Örebro).

En Dylanlåt. Och Roffe filmade från sin position i ladan, där på ägorna, i Böda, på Öland. Fanken, det är kärlek, jag blir rörd här på natten när jag slänger upp den (hoppas ljudet funkar i synk, jo, det gör det om man väntar, jösses videon var på över 70 Mb, det tar tid att komprimera till rätt format, men om det inte gör det ska ni veta att jag jobbade med att få upp det här klippet i fyra timmar nu i natt, och la upp det två gånger, funkar det inte nu, så fuck da shit, I giva a bajs. Lyssna och njut istället):

Jag är arg nu, jävla teknik, som snott tid av mitt liv. Det skulle synka bättre, vet inte varför det inte gör det. Men njut ändå.
Om man klickar där nere till höger på filmen får man upp den i fullskärm. Och, ja, jag har inte hållt den här, man kan länka den till andra siter, om man skulle vilja.
Roffe filmade över en halvtimma. Vi redigerade på min Mac, och nu slänger jag upp lite i taget av det hela.
Lite låtar.
Lite bus med grabbarna (vet inte om jag törs lägga upp när vi skojade med Baggarna, då får vi nog inte komma tillbaka, ha-ha, äh, vi var okunniga, men snälla).

———-

Det ringde under kvällen. Det var mina franska vänner. Nä, de är inte franska, men har bott där och bor numera här, hade kommit hem från sin semester. Så jag drog till Leroys (som jag föraktfullt kallar den där irländska puben). Sedan drog jag och frk C till Biskops. Och så till Lilla Öret. Ja, och så hem. Vet inte mer vad jag ska säga, he-he.
Jo, så kom jag hem, och började kolla filmen Roffe hade gjort på kvällen. Jag borde ha filmat också, men jag fixade inte det. Tack och lov för Roffe där.
Just det. Häcken ringde mig där på ”Leroys”. Vi ska åka båge på onsdag, bara vädret är okej. Då blir det tokvända i Närike.

Äh, no more skitsnack.

Hoppas rullen ovan funkar, upp med volymen. Kolla in Baggos, och de övriga grabbarnas genialitet (jag menar inte deras genitalier, jag menar det musikaliska).

Love!

Rock!

/Baron von Bongo

Ps
Om någon vecka kommer jag att pimpa ett och annat. Den här bloggen kommer att finnas kvar, för det jag tänker, känner, tycker. Men en annan blogg kommer att öppnas för det jag är med om, det jag upplever.
För er betrodda här, kommer jag att avslöja adressen till den andra sajten, men eftersom den är helt jävla öppen, så ska man inte komma därifrån och hit. Förstår ni? Alltså, härifrån och dit, det är okej, men inte därifrån och hit.

Love.

Annonser

12 Responses to Öland, en låt

 1. Lord skriver:

  Fungerar bra här borta på västkusten, härligt att höra Baggo slå på gitarren !!

  För den som är intresserad finns det nya bilder från bland annat Pike Place Market i Seattle på länk.

 2. rabbi edelmann skriver:

  Rabbin kan rapportera att flygplatsen Ben-Gurion har gratis trådlöst nätverk, till skillnad mot Arlanda.

 3. frafilm skriver:

  Rabbin gör en Lord

 4. Lord skriver:

  Lord kan rapportera att Hotel Frank i San Francisco har gratis trådlöst nätverk, till skillnad mot hotellet i Seattle.

 5. Stoffe skriver:

  Huset fullt med högerkonservativa råkristna bordsbönande rödnackar från olordade delar av Washington State och Montana, så jag får surfa och se ljudlöst ös i sängkammaren bredvid en snark-ande drottning när jag återuppstår tidigt på mornarna!

  Dagarna fylls med turistfällor o aktiviteter i st f hacktiviteter!

  Idag blir det båttur till Skokloster från Uppsalas hamn. Imorgon Tjockholm.

 6. Stoffe skriver:

  De ryser o fnyser om man nämner Obama o hävdar att han organiserat en ny hitlerjugend i USA, vilket lagts upp som kritik på YouTube, men försvann snabbt pga order från presidenten! Hahaha. Fox är de enda nyheter man möjligen kan se, resten är bara vänsterskräp!

  De fyra barnen är förstås hemskolade av en kärleksfull universitetsutbildad mamma som avstått från arbete för barnens skull, så de sluppit gå i den socialistiska o oandliga allmänna skolan i USA som inte undervisar endast kreationism o intelligent design, utan även förlegad darwinism. Så barnen är lyckade A-barn förstås!

  Behöver jag tillägga att vi redan besökt Livets Ords Europakonferens o lyssnat till en tungomålstalande predikant från Singapore och pastor Ulf inspirerande omvändelsetal som avslutade den glada, hängivna o lyckliga kvällen! Vilka kvinnor o flickor i extas!!! Hahahallelulja!!!!!!! Må Jesus äääälskar er!!!! Mindre än vad jag gör! 🙂

 7. Stoffe skriver:

  Stryk Må i sista meningen! 😦

 8. Henke skriver:

  Bjud jänkarna på förgiftad ärtsoppa Stoffe.

 9. rabbi Edelmann skriver:

  Jämfört med dig Stoffe har jag uppenbarligen umgåtts med väldigt liberala människor i det förlovad landet av mjölk och honung.

 10. frafilm skriver:

  ”å jag får surfa och se ljudlöst ös i sängkammaren bredvid en snark-ande drottning”

  hm ens tankebanor/associationer får det svårt med denna mening 🙂

 11. Stoffe skriver:

  Henke, måste den förgiftade ärtsoppan serveras stilrent i Örbyhus eller går det bra i närheten Stockholms slott efter vaktombytet. Det är ju ändå torsdag! Vilket gift biter bäst? Peyote i cayennepepparn kanske?

  Det senaste är annars att de kristna funderar på att flytta till Texas o bilda en egen nation! Det är den enda staten som har det inskrivet i konstitutionen att kunna göra detta! Pga att USA inte är kristet nog o att skatterna är så höga o regeringen så korrupt!

 12. Stoffe skriver:

  De har oxå startat tepartyn i protest emot skatterna sista dagen som skatten ska vara betald i USA 15 april! Är det inte fantastiskt så säg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: