Jag är sänkt

Jepp, har gett uttryck för detta i en ljudinspelning här uppe till höger i sidebaren, och gör det också här via tuben, arghh:

Kunde inte svara i telefonen i morse, mina armar fungerade inte.
Tog en halvtimma att sätta på mig strumporna (tack och lov för morsans handikappverktyg, en lång tång som jag snodde med mig). Byxorna gjorde att jag grät. Och i durschen struntade jag att tvåla in fötterna, det gick bara inte.

Tog mig ner i affären, men höll, allvarligt, på att svimma i kassakön, så ont, och sådan anspänning var det.

Och vid halv tolv tänkte jag att jag skulle gå ner, sakta, på mitt favvoställe. Gick kanske 40 meter innan jag fick inse att det inte gick. Jag blev uppriktigt ledsen. Vände om och åkte hissen upp. Jag funkar inte.
Inte nog med att det gör ont, det är helt jävla förlamande. Den kraft det tar att få på sig bootsen är mig övermäktig, allt är illa.

Så nu har jag gnällt av mig här. Ska kolla mer Åsa-Nisse på TV, det är lite kvar vad jag kan se, om jag kan ta mig upp.

Alltså, jag har inte ramlat, har ingen, mig veterligen, sjukdom, utan ryggen, ryggslutet har helt enkelt bangat ur för mig, av okänd anledning, och jag är då helt däng.
Nu gråter jag inte bara av sorg, utan av ren jävla nazi-fysisk smärta också. Det är åt helvete!

Jag måste sitta, men att resa mig, sträcka mig till bordet är förenat med otroliga smärtor. Ja, äh, skit samma, fanken vad tråkig jag blir. Nu fick jag ut lite bokstäver i alla fall.

Rock, cybern.

Männskliga kontakter idag är SMS. En från Cilla, en från Katttis och en från Bluespolisen. Har inte talat med någon människa idag. Tjo. Ja, och så kommentarer här då.

/Baron

Annonser

13 Responses to Jag är sänkt

 1. frafilm skriver:

  ryggskott
  hur länge har du sovit i soffan?
  you do the mattematik

  ring din läkare o se om han/hon kan skriva ut något starkt bedövande, så du kan slappna av, det värsta är att man spänner andra muskler för att parera smärtan o då får man ont där o så är det igång (vilket ngn skrev tidigare )

 2. spawn of satan skriver:

  Håller med alla tipsare om vad Baron Samedi bör göra…tror som förklaringsmodell på att nerver är inblandade,nerver i kläm,eller nerv i kläm.
  Bör opiatbehandlas.Diklofenak är dugligt om det är i kombo med paracetamol,något ingen dottore skulle rekommendera.Ingen suedi iaf.Men funkar.50-50 och lagom vila.Ingen alkohol det dygnet,”allvarlig risk för njurskada och sänkt libido”…
  Framförallt bör val av plats för nattvila innefatta någon form av stöd för ländrygg.Då suger soffa/soffor.
  Övning:Ligg på rygg, i sängen.Dra upp knät mot hakan,med rak rygg.Ligg kvar,släpp efter.Samma med ben nr 2(förmodar du har 2).Denna enkla rörelse förhindrar att du helt artrofierar under den tid som smärtan är olidlig.Been there done that,fick bajsa i duschen(durschen)kunde inte efter att ha suttit på pottan ställa mig upp utan 7 oy vey och 9 verkackt…jag grät.Nös en gång och tuppade av.Obeskrivligt.Och så gnäller kvinnfolket över att föda barn.Dom skulle bara veta hur det är när en karl har riktigt ont.

 3. Stirre skriver:

  Välkommen in i invalidgänget! Har inte knådat fötterna på 10 år! Kan inte åk hoj längre än nån mil..gnäll gnäll gnäll…

 4. Lord skriver:

  Baron /

  Du har elpost.

 5. TomHell skriver:

  Sätt dig utan att hålla i dig, rör ryggen sakta åt sidan, ring Fra och säg att det ligger en remix på ”Geld” hos Spotify. Lyssna på Kraftwerk som har remixat sina plattor för åttiosjunde gången. Slå nåt tråkigt ur hågen. Gör en egen spikmatta av 4″ spik.
  Se dig själv i spegeln och erkänn att detta inte blev så bra.
  Köp Cosby på DVD.
  Leta rätt på James Last, den plattan där han tolkar Bob Marley så kommer du må bättre!

 6. McHäcko skriver:

  Ring en vacker massörska och beställ tid. Köp en ny säng, en bra och dyr.

 7. våfflo skriver:

  Håller med satan, ta mediciner (diklofenak = voltaren, paracetamol = alvedon). Be nån köpa åt dej på apotek, de är receptfria, och komma hem till dej med det.

  Under min ryggontvända fick jag ordinerat 3 st 1g alvedon per dag, 3 st diklofenak 50 mg per dag. Drick mycket vatten till diklofenak, annars blir du väldigt dålig i magen också.

  diklofenak tar bort inflammation som du säkert har i muskler mm i ryggen. De har då svällt upp och klämmer då också på nerver = mera ont.

  Se det som ett krig och din ammunition är mediciner. Gå till doktorn. Ett helvete är det men det går över.

 8. våfflo skriver:

  Orsaken till det hela kan faktiskt vara soffan … samt dålig sömn. Tror att du skulle behöva din säng just nu. Baggo, BP eller nån av er örebroare, kan ni hjälpa Blomgren att ”röja fram” hans säng? Jag hjälper gärna till, ring mej i så fall.

 9. sofie skriver:

  GÅ TILL DOKTORN NUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!

 10. McHäcko skriver:

  Fixa bingen!

 11. TompaHell skriver:

  Köp en platt-tv!

 12. baronen skriver:

  Pust, vad fränt, jävlars vad kommentarer jag får. Inga dåliga grejer. Okej, rätt på:

  fRafilm: Har ingen läkare, vet att Baroner bör ha egen livmedikus, men jag har struntat i det. Jo, jag sover i soffan för det är det enda jag kan sova i, och faktum att jag sover jävligt skönt där, bättre än jag gjorde på den ruttna madrassen jag tidigare hade, då jag hade säng, he-he. Men tack för omtanken.

  Herr fallen ängel: Tackar för dina råd och din beskrivning som gav mig vederbörlig ångest. Att skita i durschen kräver sin man. Men faktum är att man måste kunna ha ont i ryggen utan att det är helt kört. Jag menar, om man softar kan det gå över. Och nu, efter tre-fyra dagar så känns det bättre. Men tack för att du delade med dig.

  Strega: Jösses, inte tvättat fossingarna på tio år? Det är stort det. Du kanske sköljer dem i vodka? Beklagar att det är så jävligt för dig, jag hade en repa med det nu och känner att jag förstår dig bättre. Och gnälla måste man, utan någon som helst sympati kan man bli ond. På riktigt. Kolla Hitler.

  Lorrd: Tack för adressen. Jag väntar dock lite till, hoppas att kroppen löser detta utan vidare kontakt med främmande människas handpåläggning.

  TompoHelloz/Wåfflan/Sofie/Häcko/Alla (jag är helt förvirrad vem som skriver vad, jag scrollar upp och ner här på sidan): Jag gjorde till slut det. Har tills nu tagit två tabletter sammanlagt, och det känns mycket bättre. Jag är en fegis vad det gäller mediciner. Har någon slags idiotidé om att man ska ha feber (för att döda bakterierna), att man ska ha ont (så att kroppen fattar var det ska repareras). Men tack ändå för rådet.

  Wåfflan (eller om det var TomHell): Nja, jag sover skitbra i soffan, verkligen. Och, än en gång, jag vet var sängen står, men det finns ingen plats att ställa den på (nu är den upp mot väggen bakom alla kartonger i sovrummet). Ha-ha, jag är som en slags missbrukare, har inte bara ett problem, utan flera, i det här läget ont i ryggen och inget utrymme. Äh, det ordnar sig, någon gång, när jag får arslet ur vagnen och skiter i allt och bara tar tag i det hela. Ännu är detta inte bråttom. (Fast jag önskar själv att det händer snart).

  Äh, hm, okej, jag ska köpa platt-TV och spikmatta och operera mig och ta en massa mediciner och fixa säng och….arghhhhhh!

  Tjärlek till er allihopa! Ni bryr er om en gammal Cyberbaron och hans krämpor. Det känns bra.

  Rocka love!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: