Någon slags överskrift (Vaccinbluffen)

Ja, hur lätt är det att hitta på överskriften och så skriva kronologiskt, som jag ju alltid gör? Jag fattar egentligen inte hur jag får till mina jävla inlägg här. Antagligen kyler jag ner min hjärna så jag tänker s a k t a och mina fingrar och min tanke är i fas, sedan så tutar jag bara på (plus ett par tre uppdateringar då jag lagt ut mina inlägg men sett felstavningar, alltid ett par, och konstiga syftningar som ingen hajar). Men nu la jag till en parentes ovan, oj:

grisgullis

(Börjar bli någon jävla gulledjursblogg detta, ska skärpa mig).

Det är ett jävla tjat om att man ska vaccinera sig för grissjukan. Jag är tveksam, av flera skäl. Men, eftersom ni som gluttar här är mina cyberbiktfädrer/mödrar så vill jag ändå länka in den här artikeln från SvD, som berättar om det avtal staten har med dem som tillverkar vaccin, och hur grissjukan blev en farlig epidemi. Läs den, jag skriver inget mer nu om det, men läs den och kommentera sedan (jag är utsatt för ett enormt tryck på jobbet att ta sprutan, och jag vill inte):

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_3609341.svd

Oj, nu efter att jag lagt ut, då jag kollar om alla länkar och allt funkar, så funkar inte länken ovan, en konspiration eller en kass webserver? Skit samma, här är artiklen, jag tankade ner den och gjorde en pdf av en (läses med bla Acrobat Reader):

svinprylen

Filen ovan laddas hem till er dator och innehåller bara, jag lovar, artikeln ovan i pdf-format. Läs den.
Hm, skumt att den där länken till sidan slutade fungera nu….

—————–

Köpte ett program till iPhonen idag för 55 spänn. Nu kan jag klippa ihop filmer, olika tagningar, jag kan fixa övergångar och texter, men mest intressant är att jag nu kan smacka upp fetare filmer från fånen via e-post. I nästa uppdatering lovar de att jag kan köra speakerröst över rubbet också.

—————–

Fanken, jag borde skriva…
Jag måste bevisa för mig själv att jag skiter i att yngre medarbetare gluttar här numera. Ja, jag vet att vissa fixar det. Men andra kanske inte fattar och ställer till skit för mig, är för omogna, fjuniga, brackiga däruppe på Öfvre Adolfsberg (bin där, dån dätt). Att kolla vissa bloggar kräver diskretion. Hm…
Okej, vem äger problemet? Inte jag. Jag är jag, jag gör vad jag vill, så länge det inte är olagligt, utanför mitt jobb. Jag lever, och jag kör här i Baronbloggen. Ingen rädsla ska kunna få mig att banga.
Okej, nu har jag ännu en gång bestämt mig. Ha-ha! Bara att köra!

—————–

En snubbe som jag har kontakt med via Twitter (ja, Twitter kommer att drabba er som inte har det ännu, snart också, fråga mig om ni vill vara hotta och med från början) tipsade om en skön sida. En svensk kristen skol-web-sida. Fanken vad jag garvade när jag läste. Jaja, det är fejk, men den är enormt rolig ändå, he-he, kom igen och kolla, som ”Brev till Samhället”, fast på webben:

mullbergaskolan

http://mullbergaskolan.se

Check it out änd njut!

——————

Jag drar de här bindestrecken mellan ämnena. Det är faktiskt pedagogiskt. Inte på det sätt man tror, utan det är så att ögat som läser är lite slött. Ögat vill ha luft (styckebryt) men också andra njutningar. Ser ögat de där strecken så vet ögat att det bara behöver läsa ungefär så långt innan det kommer något nytt. Det är biologi, och det är sant. Och det funkar.

—————–

Nej, nu säger min fantasifru åt mig att sluta sitta vid datorn.
Hon dansar runt här på de ytterst få lediga ytorna i Baronlägenheten. Hon är lite lik Kate Bush, rör sig till musik. Hon är så där som man jussom inte vill att de ska vara. Alltså, hon är rätt torr och tråkig till vardags, men nu har hon druckit ett par glas vin, och då är det andra noter som gäller, då smackar hon ut sin kvinnlighet och skiter totalt i att jag har viktiga prylar att göra på webben. Nu är det bara hon som räknas. Feminism gäller bara åt ena hållet, fy fanken.

”-Sluta trycka ditt högra bröst i ansiktet på mig!”

”-Ha-ha-ha-ha-ha, vi ska mysa!”

”-Vadå mysa? Jag sitter vid datorn här och har en konversation med mina cyberbiktfädrer, gå du och lägg dig så länge!!”

”-Åhhh, ha-ha, eeehhh, får jag sitta i ditt knä, maka på dig, hi-hi, fnitter-fnitter!”

”-Men vafanken? Jag har ont i ryggen, hejda dig lite, du gör att jag skriver fel du…!”

”-Var inte så tråkig, jag har gjort kanelbullar, med vaniljfyllining, stoppade in dem i ugnen nyss!”

”-Vafan, nu, mitt i natten?”

”-Ge mig en puss!”

”-Nä!”

”-Jo, hi-hi, ge mig en stor blöt puss!”

”-Äh, lägg av, jag känner inte igen dig!”

”-Jo, ha-ha-ha-ha-ha-ha, puss-puss-puss-puss!”

”-ARghhh, lägg av!”

”-Vad är det med dig, är du sur?”

”-Nej, men du måste respektera min cyberdagbok, jag försöker skriva här!”

”-Det kan du göra i morgon, har jag snygga spiror?”

”-Va? Jo, det har du, du är ju min fantasifru, så det måste du ha!”

”-Vad bra, vill du känna?”

”-Gnulk!”

”-Kom så går vi och lägger oss!”

”-Jag är inte sömnig!”

”-Jag vill inte lägga mig själv!”

”-Men gör det, för i fanken, du är ju bara min fantasi!”

”-Jag gillar när du talar så där hårt till mig!”

”-Men lägg av, det här är inte klokt, du finns ju bara i min fantasi!”

”-Gullis-gulli-gull-gull, pille-pill!”

”-Arghhhhhhhhhh!

Okej, jag måste sluta skriva nu. Det här går inte längre. Vi hörs cybern, tar igen det här i morgon.

Rock!

Röv!

/Baron

Annonser

7 Responses to Någon slags överskrift (Vaccinbluffen)

 1. sofie skriver:

  Ha ha ha höll ju på att dö av skratt!!! cyberfrun var lite på i går tror jag… ‘tänk att vi till och med i fantasin är så där halv fnissiga och störiga med ett par glas i magen så väcks lilla prinsessan till liv!!! fniss fniss
  Ang sprutan, ta den inte. -Stå emot strömmen. Om alla andra tar den så blir det ju ingen smitta och då blir ju inte du heller sjuk. Eller ? var det där verkligen logiskt?? jag tar inte heller sprutan, jag vet en tjej till som inte tar sprutan, Då är vi 3. Jag menar hur farligt är det? Hamnar vi på sjukan så vet man ju vilka man kommer träffa. Vi blir 3.

 2. Stirre skriver:

  Inga sprutor å tack för strecken!

 3. Ståfé skriver:

  Här sprutas det fem gånger om dan, så en spruta mer eller mindre…….

  Dessutom räknas vi ju till riskgrupper realfrun och jag, så det är väl bara o krypa till korset låta sig besprutas, även om det låter lite bögigt! 😉

  Den som ingen spruta tager
  hoppas jag har en egen extralunga på lager
  när på kropp och själ så frisk och fager
  influensans fula tryne så förfärligt gnager

  Hejkon Bacon
  ”The Piggest Svine of the mall”

 4. Ståfé skriver:

  Mkt roligt med fantasifrun för övrigt!

  Men nu ropar realfrun att fredaxmiddagen är klar så, good food bye!

 5. baronen skriver:

  Skönt att ni gillar min fantastiska (oftast) fantasifru. Vi ska faktiskt ha lite privat för oss alldeles strax. Kul också att få det hela okej:at, då frk sofie i egenskap av annat kön än mig själv, vet precis vad jag menar (känner igen sig).
  Och sprutan struntar jag helt i tror jag. Stoffe är ju van som sockerkille, men en annan känner tveksamheter då det inte bara verkar gälla hälsa, utan lurendrejeri. Extralunga har jag inte, men två.

 6. Ståfé skriver:

  Hur är det med ryggen då? Allt avspänt och lugnt nu?

  Ja, det är lite lurigt det där med influensasprutor!
  Men grannfamiljen har ju tagit såna i flera år och klarat sig ifrån sånt skit, medan vi har hostat oss igenom dem, samma sak med en snubbe på jobbet som klarat sig pga vaccinet, så efter såna erfarenheter i flera år, så tänkte jag nog knappitulera! 😦

  Nu ska jag iväg till Landsarkivet o lyssna på min polare Ragnar som föreläser om Bouppteckningar kl 12! Spännande va? Det blir en verklig injektionsspruta det! 🙂

 7. baronen skriver:

  Stoffe: Ryggen går hit och dit, men inte lika illa som förra helgen. Igår var det bajs, just nu är det bara lite stelt, eller, hm, just nu har det gått över. Det går i vågor detta.
  Hoppas bouppteckningsprylen var en höjdare, he-he.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: