Schyffert på S-kongressen

Från socialdemokraternas egen youtube-kanal. Fett najs med skojs, he-he, jag garvade:

(Tips via Emil S från FB. Ska försöka återkomma med relig blågg senare i natt, men just nu är det viktigare med lite garv).

/Baron

PS: Edit: ungefär lite efter tre på söndagsmorgonen nu. Jag har ett gäng filmer, ett gäng bilder, och mycket tänk. Har fixat det på datorn nu (från fånen), men förmår inte, vid denna tid, nu i kväll, få till det. Väntar och försöker lägga upp det i morgon istället. Så håll tillgodo videon ovan så länge.
Det blir så här ibland. Och jag vill göra något bra. Skriva något bra. Men all bira… Så jag väntar och hoppas jag får till det i morgon. Rock.

Annonser

5 Responses to Schyffert på S-kongressen

 1. Bluespolisen skriver:

  Kan inte Schyffert bli partiledare? Allt annat än Mona vore bara till det positiva,,,

 2. spawn of satan skriver:

  Måste lägga in lite nuffror om partistöd(ett sovjetiskt påfund som ff används i Svärje).Såssarna får femtitvå mille…kuken i örat vad mye pengar!!!!och skyffeln får drygt hälften förstår jag.Här kommer den svenska juryns siffror(det ska vara med samma röst som melodisschlagerfestivalsomröstningen)

  Partibidragsnämndens beslut om stöd till politiska partier

  Ansökningar om stöd enligt lagen (1972:625) om statligt stöd till politiska partier för tiden den 15 oktober 2009 – den 14 oktober 2010 har kommit in till Partibidrags-nämnden från Socialdemokraterna, Moderaterna, Centerpartiet, Folkpartiet, Kristdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Sverigedemokraterna.

  Följande stöd utdelas under det kommande året:

  Socialdemokraterna 52 957 800 kronor
  Moderaterna 37 386 150 kronor
  Centerpartiet 15 609 750 kronor
  Folkpartiet 16 593 300 kronor
  Kristdemokraterna 14 861 400 kronor
  Vänsterpartiet 14 003 700 kronor
  Miljöpartiet 12 597 600 kronor
  Sverigedemokraterna 990 900 kronor

  Riksdagen

  Sverigedemokraterna är det enda partiet utanför riksdagen som får partistöd. För att få stöd måste ett parti ha fått minst 2,5 procent av rösterna i hela landet i något av de senaste två riksdagsvalen. Sverigedemokraterna fick 2,93 procent av rösterna i riksdagsvalet 2006.
  För partier i riksdagen är det antalet platser som räknas och det är de två senaste valen som styr. Bidraget är för närvarande 333 300 kronor per plats och år.
  Varje år bidrar staten och riksdagen med ungefär 400 miljoner kronor till partierna. Detta stöd är den största inkomstkällan som partierna har och syftar till att partierna ska kunna arbeta långsiktigt utan att behöva vara beroende av olika bidragsgivare.

 3. spawn of satan skriver:

  visstja,ange källa är ju viktigt,ovanstående text är direktkopierat från bloggen *olitiskt Inkorrekt.Stjärnan symboliserar en bokstav mellan O och Q.

 4. baronen skriver:

  Bluessnuten: Tja, han skulle nog fixa röster. Bra idé där, kan de med Arnold och Reagan i staterna så….

  Fallen angel: Ergo: Kommer man upp i visst antal röstande så hjälper staten till så att man kan driva sin pryl i denna demokrati. Stålar efter oss som röstar och vad vi röstar på. Om inte så, bara storfräsarna skulle kunna leka parti, de med mycket stålar på banken.
  Vidare blir ovanstående partistödsuppräkning lite drygt 161 miljoner stålar (jag miniräknade), inte 400 miljoners.

  Fallen ängel 2: Nämnda blogg är väl en, om inte sverigedemokratsida, så en blogg som är väldigt brun, inte ens hängslen där, kanske koppel. Har kollat den tidigare då jag sökte efter ”politiskt okorrekt”, vilket jag ser som humor, men där var det ingen humor som jag kunde se.
  Politiskt okorrekt är att säga fel saker vid fel tillfällen, eller agera som man inte får i olika situationer. Som när vi lirade på högskolan och när vi lirade för socionomerna så snackade vi högerpolitik mellan låtarna ”sänk skatterna, högre straff, arbetslösa och missbrukare är lata som utnyttjar systemet” (de var tvärvänster) och hade kul åt att låtsas tro att vi lirade för ekonomerna (många burop där). Och så gjorde vi samma, fast tvärs om, när vi lirade för ekonomerna, snackade om revolution och fördelningspolitik och att alla är lika mycket värda, och och sådant, bara för att retas, och vi hade kul, men blev hatade och fick aldrig mer lira rock på deras fester, ha-ha-ha-ha, men det var det värt.
  Häpp!

 5. seppo skriver:

  don barrone:quid pro quo,förvisso är ”partistöd” ett viktigt demokratiskt redskap.dock;,inga etablerade partier behöver egentligen mera pengar,dineros,dollars, eller euro,annat än till kringkostnader,administration,spekulationer och vääääldigt höga löner till partitoppen och dess funktionärer.det är alltså en industri detta med politik, det finns politikerkurser,utbildningar,interna universitets”utbildningar”,examina i retorik,stressmanagement för blivande ledare som snart nog sitter i vilken som helst av partiledningarna och leder de som behöva ledas.jag framhärdar med ett genis envishet att detta inte är i enlighet med moderna statsskick.de som icke bära sina egna kostnader må sjunka i floden Oblivion.staten,oavsett vem som för tillfället är staten, ska inte hålla dessa libertiner under armarna utan ska endast hålla gator och parker belysta.
  eller var det kommunen?
  fan.
  nå.
  .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: