Örebro och Närke nu

Bild 146

Jag gillar att bråket ”urartade”, ha-ha, det är alltså rätt normalt ändå.

Så jävla många idioter i detta län att det inte är sant. De blinkar inte när de kör bil. De samlas vid de trängsta ställena och är i vägen och står stilla så man inte kommer förbi, de står mitt i vid de få rulltrapporna så man inte kan gå förbi, de är riktiga Närkingar. Och nu smackar de på med kniv och yxor också.
Jösses.
Men ändå, jag trivs bland dessa utvecklingsstörda människor.
De får mig att känna mig bättre.
Industrialismen kom till typ Västerås för en 80 år sedan, här har den aldrig inträffat. Klart bönder med dynggrepen som största vän i generationer bangar ur då. Det är som Ryssland innan revolutionen.

————-

Äh, sitter och larvar mig nu här hemma, med videos jag tagit under kvällen. Fixar, donar, lurar på hur och var jag ska ladda upp dem.
Jag är helt förvirrad. Jag är ju två. Dels Baron här, dels den där Nissen som gör allt det här på jobbet. Det får inte komma fel. Då kan Bror Duktig vakna, och så blir allt fel…
Ska slänga upp någon på FaceBook-kontot, det vet jag, och även någon här… Fy fanken, jag är splittrad.

————-

Man är gammal. Men inte hur gammal som helst. Som vanligt, när man är ute på stan och går så känner man sig som den 23-åring man tror sig vara. Tittar man i spegeln så ser man Gustav Vasa….

Jag är, som sagt, helt förvirrad, jag har massa jox ute på nätet, och kan knappt komma ihåg var jag är. Men ändå. Här är en pryl jag smackade med min iPhone av senaste snitt nu i kväll. Använde ett program som återskapar som det vore Super-8 på 60-talet.
Det är Jonas och Cilla, det äkta paret, och allt bara smackar på, he-he….

————-

I morgon, idag, mellan klockan tolv och fyra så kör de Brunschhhhhh på Biskops. Dvs pannkakor, ribbs och massa annat. Kostar 99 spänn. Jag ska dit.
Massa polare ska dit. Det kan bli helt kanon (ja, och så kan man ju köpa en och annan bira också)…

Okej, rocka rolla!

Love!

/Baron

Annonser

6 Responses to Örebro och Närke nu

 1. spawn skriver:

  Att dom inte blinkar har jag också sett.Varför luder dom inte lagen,lagen som förespråkar blink?

  Allt det andra stämmer också.

  Hey a Westeraas!Fast,om valet var mellan örebroska och vestmanländska så skulle jag hellre bita tungan av mig,och svälja…
  Det låter ju för illa.

 2. Stoffe skriver:

  Blev det någon festmåltid a la brunchen?

  Skrämde just skiten ur tidningsbudet när jag dök upp o grabvade tidningen i handen istället för i lådan! Han klämde ur sig ett vettskrämt hej iaf! 🙂

  Läste om Dag Vags jubileumsspelning här på Katalin i Uppsala. Det är 30 år sedan deras skiva Scenbuddism kom ut! En tidsperiod man knappt kunde föreställa sig 1979!!! Men sanningen att säga så har man ju lite svårt att föreställa sig hur det är om ytterligare 30 år, så…. Lika bra att leva i nuet! God Natt!

 3. baronen skriver:

  Spawn: Dialekten är ju en sak. Men ändå. Det finns något lurt i Örebro med att för Örebroare socialisera med andra, i trafiken, på gatan, i köer. Jag har ändå rest, men här är det värst. Och jag själv, jag talar som den jag är, en blandning mellan Västerås-gagg och Örebro-snack. Mycket märkligt (men kvinnorna tycker det är sexigt, de ser mig som någon de måste beskydda, och det använder jag mig av då….)

  Stoffe: Ingen festmåltid, jag var för seg. Dock, idag har jag fått en friplåt till på söndag, då detta inmungdigade kommer att bli helt gratis för mig. Visste att alla år av investeringar i deras bolag skulle ge utdelning. Jag tjänar 99 spänn på detta, tjoho!
  Var snäll mot tidningsbuden för fanken, jag har varit ett.
  30 år är en mansålder. Och, ja, jag har noja. 79 var ju igår, fast egentligen inte. Men så är det. Bara att garva, att leva, fullt!!!!!! Ut!!!!!!!!!

 4. Bluesjanne skriver:

  ”Industrialismen kom till typ Västerås för en 80 år sedan, här har den aldrig
  inträffat. Klart bönder med dynggrepen som största vän i generationer bangar ur
  då. Det är som Ryssland innan revolutionen.”

  HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Bästa jag läst på länge!!!

 5. baronen skriver:

  BluesJanne: Ha-ha, tack för den responsen. Var lite stolt själv när jag skrev den. Skönt att någon, i det här fallet du, läste det. Men det är sant, så jävla sant.

 6. Stoffe skriver:

  Dynggrepen som största vän???

  Har de inga bondbönor??? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: