Mig jag nu

När jag såg den här i TV på reklam-TV:s barndom så dånade jag. Jag blev inte homosexuell om någon tror det för att snubben som lirar huvudrollen i den här reklamfilmen för Levis jeans har bar överkropp, kom igen, det trodde väl ingen.
Nej, det var av två orsaker (och det är rätt kass kvalitet på de här sekundrarna, men kolla). Den ena prylen var låten, den smackade mig hårt, det är blues. Den andra var att jag såg mig själv där i Spanien när jag flydde från det där hotellet där jag lägrat den norska kvinnan ungefär vid 1978. Vakter och skit jagade mig då jag tog mig från hotellet men jag bara hoppade över till nästa snobb-gård. Och det bara fortsatte, ungefär som i filmen ovan. Jag var knappt 20. Hon var nog minst 40, så jävla snygg kvinna, gift med en av Nårjes (!) värsta företagschefer, he-he. Jo, jag har varit stygg jag också. Och då hette det inte milf, då hette det blommad kvinna som visste vad hon ville. Och, ja, jösses, och ha-ha, nu mår jag rätt skönt när jag tänker på det hela. Fast hon är väl, om hon lever nu, i 70-årsåldern, skit samma. Allt det där kommer i min roman, om jag någon gång får arlset ur vagnen.
Originalreklamfilmen, i bra kvalitet, är så jävla bra gjord, hur som helst. Och nu, nu i kväll, fick jag tag i den, har försökt många kvällar, nu hittade jag den.

————

Sedan.
Ring inte män som kommer med vita kostymer till mig med snörning. Vill säga det. Först.

Jag är en lugn människa, en, tycker jag i jallafall, civiliserad människa. Jag är anti-våld och allt det där. Jag tror på fred och kärlek och allt annat löjligt.
Men.
Sedan några dagar har jag känt våldet i mig. Våld. Jag vill göra elaka saker mot folk. Inte vem som helst, men jag har jussom önskat att någon råbarkad idiot ska komma och hota mig så jag får sparka pungkulorna av honom och sedan bita ut adamsäpplet från halsen och spotta fem meter, som man ser i filmer numera. Något sådant. Och det är ju inte friskt.
Men så har jag känt.

På jobbet i förrgår var jag lite förvirrad. Jag skulle fylla i något skit om mina arbetstider, och jag fattade inte. Och då, till min förvåning, så slängde jag papper och penna och hela helvete i väggen (jag var själv i rummet). Så jävla larvigt har jag aldrig uppträtt förut. Men det kändes skönt.

Mer våld.
I går kväll satt jag och kollade på TV i kalsongerna. Då kände jag att det drog i arslet. Jag förde ner fingret och, jepp, det var ett hål precis vid bajsan.
Det där har irriterat mig länge på de fillingar jag köpt på Intersport. Sådana jävla fruktansvärda frätande gaser kan jag väl inte ha. De jävlarna kör så att tyget ska gå sönder där, så att man tvingas köpa nya.  Lurad igen!
Så mina fingrar började dra i det där hålet. Och mer, och mer, och jag slet och jag SLET och jag rippade, dödade de kalsonger jag hade på mig så det bara blev trasor kvar. JÄVLA SKITFILLINGAR!

Något sådant har jag aldrig gjort förut, slitit av mina fillingar (kryptonitgröna för det tyckte jag var så kasst när jag köpte dem, att de fanns, att jag köpte dem just för det) när jag haft dem på mig. MED ONT VÅLD, MED HAT.

Så här ser de ut nu, där de ligger i hallen:

Dö, jävla kalsonger, dö!!!!!

————-

Och så kunde jag inte somna i går kväll. Låg och vred mig, var hur trött som helst, och så kände jag den där JÄVLA AGGRISSSSSSIVITETEN IGEN!
Så jag störtade upp, hur trött jag nu än var, och skuggboxades, hoppade, slogs i luften, i tio minuter, och blev ändå inte lugn.

Vad är det med mig?

—————

Jag är så jävla arg.
Jag är så jävla ledsen.
Jag är så jävla besviken.

Men missförstå mig inte. Jag gör mitt jobb. Jag garvar. Jag är social.
Men bakom allt detta vanliga, då, där…..

——————-

Kötta!

Rocka!

/Baron

15 Responses to Mig jag nu

 1. Stoffe skriver:

  Du har varit med om mycket särskilt senaste året, sånt tär!

  Du har väl mycket att stå i på jobbet med betygssättning o sånt nu, sånt tär!

  Du kör, medvetet eller omedvetet, sånt tär!

  Du är nu rätt ensam i den innersta världen, inte bara under julen, sånt tär!

  Du knullar för lite, sånt tär!

  Du lever i den mörkaste och solfattigaste tiden på året, sånt tär!

  Du är en MC-förare med bågen parkerad i underjordgarage, sånt tär!

  Du tvingas läsa kommentarer som den här, sånt tär!

  —-

  Nja, det sista var väl förhoppningsvis mest ett skämt! 🙂

  Men annars…………………..!

  I USA fattade ingen av High School-kidsen vad jag menade när ville ha ordet tröst översatt!!!
  Efter ett tag kom följande slogan istället:

  ”When the going gets tuff,
  the tuff gets going!”

  Det verkade först rent cyniskt, men framstod så småningom som rätt så schysst. Dvs mera jävlaranamma än tyckasyndommentalitet! Vilket ju påminde om mitt eget ihopsnickrade fantomenordspråk:
  ”Livet är hårt,
  men jag är hårdare”

  MEN det håller inte i alla lägen. Det finns gånger i livet då saker måste få ta tid att bearbeta och måste få komma ut på olika sätt!
  Yin och Yang,
  Stoffe,
  alltid utan Kenta,
  men ibland med hans ”Ty just nu idag, så mår jag så bra!”
  —–

  PS. Apropå Fantomen kommer jag nu att tänka på Håkan på Zigmafiket, som hade börjat vikariera (o övertalade mig att bli lärarvikarie med, o nu sitter jag här som lärare fortfarande efter 33½ år!). Han var tillbaka på vår gamla skola, Nybyggeskolan i Västerås och en elev anklagade honom för att säga eller göra något som var fel och då hade han sagt:

  ”Även Fantomen måste bajsa!”

  Det hade blivit helt tyst i det stökiga klassrummet och till slut frågade eleven vad fan han menade med det, liksom vi runt Zigmafiksbordet oxå. Då svarar Håkan lugnt:
  ”Ja vafan, även de hårdaste killarna har sina svaga punkter och är högst mänskliga och kan inte vara perfekta rättrådiga typer. Så måste det ju vara för Fantomen när han ska bajsa! Det måste ju alla människor! Då måste han ju ta av sig dräkten och ta av sig masken!” 🙂

  Håkan var bästa polare med den när flegmatiska långskånken Björn Cederberg, de gick väl på Nybygge och Rudbeck som vi Blommo? Björn blev ju besatt av Östtyskland och gjorde filmer i TV och har nu gjort nya filmer och skrivit bok om sina minnen och kontakter och akter i Stasiarkiven. Någon som vet vem eller vilka jag talar om? 😦

  ”Mach mit!” som tyskaboken hette som drillades av tysklärarinnan Revolver-Märta på Nybygge, innan man kom till Rudbeck o hamnade i samma grupp som träkskotrilskandes Sissela Kallbrandsfeminist Kyle, som höll alla kort med sina sylvassa kommentarer, till och med den lilla pomadakammade effektiva piprökande tyskläraren Bertil Bengtsson, som alltid stod o kollade in alla vänsterdemonstrationer i centrum i Västerås. Jag frågade honom varför men han svarade undvikande o lite nyfiket hur jag visste det, vilket kan ha betytt att allt var en slump eller också var han nån sorts rapportör till någon eller något???
  God Morgon och God Natt igen….
  Kinaresenären
  Don Yuan
  🙂

  Härda ut, Blommo!
  Snart är det vår igen!
  Då blommar det igen
  till och med i asfalten!

 2. Stoffe skriver:

  En helt annan förklaring till udda beteenden:

  Det är Fullmåne eller ”Full moon” som de säger i bästa huggtandsstil i det väloljade landet i väster, not Norge!

  AAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

 3. Stoffe skriver:

  Jag för övrigt ALDRIG legat med en norska!

  Än mindre blivit jagad av vakter från hotell överhuvudtaget.

  I kvarteren där jag hade råd att bo, särskilt i Puerto Rico efter Bacardibesöket, hade man fullt sjå att inte bli inkastad på skumma ställen där de ville att man skulle torska!!! Men inte ens där fanns nog någon norska! 🙂

  SKRIV EN BOK!!!!! Om Sanningen….. Hehehe Måste inte vara på baksidan av oanvända tapetrullar, även om judarna nog skulle gilla den utgåvan, men jag lovar att jag skulle sitta klistrad ändå och limma på varenda sida! 😉

 4. Stoffe skriver:

  Värmland har väl aldrig tillhört Norge??? 🙂

 5. spawn skriver:

  Byt morgonvällingen mot grov salami,skivad tunt.
  Tugga den där köttmassan tills den är len.
  Svälj när du måste.

  Drick ett halvt glas vatten.
  Häll bort resten.

  Köp tjejfillingar i microfiber,finns även som nästanboxermodell,i xxl.

  Drick resten av vattnet du inte sparat.

  Förbanna mörkret,tänd inga ljus.Du hittar ju överallt även om ditt Örebro blivit kallt.

  Släck andras förhoppningar om en bättre dag.

  Att stå ut var något som Hemingway inte klarade heller.

  What makes a good day? Some pussy and a beer.

 6. Anette skriver:

  Värmland är Norge så gott som.

  Vad är likheten mellan sälungar och Tiger Woods? De blir båda klubbade av skandinaver….

  Die underpants, die! Mitt i bedrövelsen garvar jag som en dåre, jag känner igen känslan av att vilja trasa sönder, riva isär, puckla på och sparka och skrika, det är nyttigt (så länge ingen kan fånga en i en sådan stund och hävda att man idklar våld på arbetsplatsen och är en fara för andra…)

  Sorg och vrede är väldigt närbesläktade och båda behöver utlopp, det är inget konstigt med det. Ibland behöver jag bli riktigt aggressiv för att kunna låta sorg komma fram, jag antar att det är det uppskruvade sinnestillståndet som jag befinner mig i för att kunna fungera i den sinnesjuka vardagen som måste brytas ner innan ur-sorgen över allts futtighet kan komma fram.

  En teori av många. Rock and Rage!
  Eder Tillgifvna

 7. Anette skriver:

  Och jag har aldrig legat med en norska heller… eller norrman. Jag antar att det alltid kommer att vara upplevelser kvar att utforska i livet hehehe. Jag har, dock, legat med en svensk i Norge, räknas det?

 8. Stirre skriver:

  Hahaha, dom där fillingarna ser ut att vara från förra årtusendet!

 9. McHäcko skriver:

  Är man ledsen en längre period, blir man lätt arg efter ett tag. Det hör till. Lev ut ilskan så kommer det att bli bättre snabbare. Jag vet.

 10. TompaHell skriver:

  Jag ligger med en norska!
  Skota hem och fjöl upp focken!
  Slå storstocken läns med brytet och hala positivet lovart!
  Var arg, Blommo! Annars bli präst!
  ”För all åldrar” var strålande i förrgår!
  Lill-tjejen och morfar tävlande i ny och gammal teknik.
  Se eller missa! På SVTPlay…

 11. våfflo skriver:

  Min far låg men den norska! Då blev jag till. Så kan det gå.

 12. Stoffe skriver:

  Så gott det gick den gången Wåfflo! 🙂

 13. Stoffe skriver:

  Var det Hurtigrutten eller låååångsam styrfartsflottning ner längs Trgsilelva? 😉

 14. Stirre skriver:

  På tal om att ligga….
  Det var nyss ett inslag på radio om en sexmissbrukare som hade fru och barn. Hans fru tyckte synd om honom för att han hade 25 älskarinnor, hahaha! Han hade ångest över att han måste hålla reda på alla han lägrade..
  Det måsta vara fruktansvärt,hehe!!!
  Hur fan får han tag i dessa fruntimmer? Han måste ju se ut som Dolph Lundgren samt ha en svada som Baron!

  Vem fan bryr sig?? Hur svårt är det inte för en man att få tag på en kvinna överhuvudtaget??

 15. Stoffe skriver:

  Min kollega hade hört det där programmet och fått en del att fundera på tydligen! HAHAHA!!!

  Sexmedmissbrukare eller sex med missbrukare, vilket är wärst, eller bäst??? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: