Fotens sju ålderstecken

Äh, rubben, jag parafriserade bara på äcklig hudkrämsreklam. Vadå ”hudens” sju ålderstecken? De säger aldrig vilka det är, bara skrämmer bönorna att köpa deras klägg. Jag vet klägg som är nyttigare för hyn än deras kemikalier…

Nåväl. Jag tog steget idag, och med steget menar jag verkligen steget. Jag gick till Apoteket. Nu säljs ju vårat Apotek (det vi äger gemensamt) ut till hugade kommersiella intressen (hit med min andel, var är den?), helt i linje med detta moderatstyrda lands principer, inget hyckleri där, framröstade i demokratisk ordning av bland annat låginkomstagaridioter, arbetslösidioter, sjukskrivna idioter (jag förstår om någon von af Kukzon röstar blått, men inte en som inte har det så fett, det fascinerar mig hur dumma i huvudet folk är) de som tror att de blir rika om de röstar på andra sidan. Nåja, intelligens får man inte gratis. Det är lång väg att gå.
Men det var inte det jag skulle säga.

Alla vet ju numera att man alltid kunnat köpa senap på Apoteken, vilket ibland har upplevts som förvånande. Ja, liksom blodiglar och sådant. Men senap ansågs länge vara en medicinalväxt, så det hajar jag. Ska köpa lite när jag får löning faktiskt, därifrån.

Men vad ingen visste, allra minst jag, var att man kan köpa ett åldertecken där, och det finner jag helt jävla sanslöst. Så jag gick dit, för jag är gammal, jag behövde denna produkt, som på Claes Ohlssons kostade massa hundra spänn, men här hade de en produkt som bara kostade 65 spänn, för två, alltså ett par (men  kläck ur dig nu för i fanken, Baronen, vad det är du snackar om!!)

Okej, jag snackar om det här:

Trodde aldrig, men nu är jag där. Jag BEHÖVER dessa. Det är dåligt sandat och taskigt plogat, alltså som vanligt, man ska spara pengar i detta mellanmjölksland. Och sulorna på mina raggarpjuck och mina boots är fanken helt blanka. Jag ser ut som ett jävla fyllo som fått en blydagg i skallen när jag är ute och går. Nu fick det fanimej vara nog. NOG!
Och så kom jag på denna underbara pensionärsuppfinning, som jag själv hånat så mycket på folk som är under 80-bast. Och så sökte jag och fann att den produkten fanns på Apoteket.

”-Har ni Broddar?”

”-Javisst, följ med här!”

Den stiliga apotekerskan, som dessutom, kvinna som hon var, felavlad antagligen, var trevlig och rar, visade mig deras produkter.

”-Jag har accepterat min ålder, det är dags nu, he-he!”

”-Vadå? Det är lugnt, jag köpte och började använda de där för flera år sedan, jag har dem när jag springer i skogen!”

”-Oj, fanken!”

Och hon var 20 bast yngre än mig. Najs.

Jag pyntade och tog hem mina nya vänner.

Man sätter som ett gummiband, trär på, över skon, och på undersidan är det taggigt av metall, ser ut som Jaws. Sedan är det ett gummiband till, som man trär bakom hälen.
Man ska inte gå inomhus med detta, det förstör golvet, inte heller på sten i trapphus (tro mig). Utan man smackar på det där när man kommer ut.
Och, mina cyberbiktfädrer-mödrar, JÖSSES!
Det funkar klockrent. Man går som om det är på sommaren. Raska och snabba kliv, krafs så tar man sig fram, inget vingel. Och det krasar så härligt. Äntligen har man vunnit, över vintern, över en snål kommun, över sin egen feghet.

Jag rekommenderar alla, oavsett ålder, att investera i dessa, det gör livet gladare. Här är en lite film jag tog med min Super-8-kamera under kvällen där man kan se dem ”in action”! Njut, bara någon halvminut (jag pratar lite tyst, men det är för att folk runt ikring inte ska tro att jag pratar med mig själv och är en idiot:

————

Där satte jag på mig skinnvästen. Det är lite kyligt, kanske jag ska stänga fönstret? Nåväl, den här skinnvästen är faktiskt den enda positiva jag har kvar av en relation jag hade för länge sedan, förutom då fantastiska erotiska minnen alla jordens män skulle avundas mig om jag vore ofin nog att berätta om dem. Tyvärr korrelerar, responderar, kvinnors galenskap och sexuella utspel. Ju tokigare kärring, ju bättre sex helt enkelt, ha-ha-ha-ha, fanken, jag har rätt, ha-ha-ha-ha, he-he-he-he. Urk…jaja, tyst nu på mig. Men ändå, he-he-he-he-he.

————

Den gode Kweholm, som nu bor med rar fruga och trevliga avkommor på Ölands sydliga breddgrader gjorde mig vänligheten att skicka en bild från mitt sommarresidens, Baronborgen a la Julita. Mycket trevligt. Det är visserligen uppvärmt året om, men jag bevistar det endast några veckor om året:

Blir lite längtansfull faktiskt. Men jag har folk som tar hand om det åt mig.

—————–

Dagens Ding (kollar någon min serie fram till nyår?) Skit samma, det ska ut. Aftonbladet behöver konkurrens:

Man klickar alltså på ovanstående. Och ibland kan man behöva klicka en gång till så det blir i den storlek att det med enkelhet blir läsbart.

——————

Har ett, säger ETT arbetspass kvar i år. Sedan 20 dagar av konvalens, tillbakablickar och … Urk. Men jag ska klara det. Tamejfanken!

Och ni som inte sänder en stygg tanke till han ministern, Björklund, gör det nu, så han får svårt att sova. Vilket miffo!

——————-

Igår fegade jag. La upp en video på mig och Blues-Janne på nya 51party.wordpress.com-siten. Så fick jag kalla fötter. Dels för att jag inte fått godkänt av just Blues-Janne, men också för familjen Hellborgs dom. Måste vara riktigt plakat för att våga lägga ut den. Men den kommer nog, vad det lider.

Kommer, jo, jag menar det, att köra live från mitt kök på juldagen igen, som förra året. Baggo och Lizzbo är klara. Så många fler får väl inte plats, men planera in det. Jag vet att många cyberbiktfädrer vill ”komma bort” från det sociala lite under juldagen, hitta ett lugnt rum, ta med glögg, klicka då in er här, för att få länk, och se ett gäng dårar förfesta innan krogen, med gura och svärord och allt. Chattmöjligheter finns. Som ett förhandstips redan nu.

——————-

Okej, bokstäver klara. Bilder klara. Film klara. Gladiator redo!

Rock!

/Baron

Annonser

5 Responses to Fotens sju ålderstecken

 1. McHäcko skriver:

  Broddar. Underbart Blommo.

  Sänd filmepisoden från Böda.

 2. Anette skriver:

  Eisstollen, diggar det tyska namnet hehehehe. Isstollar…. nåväl, broddar rockar, jag hade ett par i tjugoårsåldern, de är bra doningar!

 3. våfflo skriver:

  Jag har faktiskt konstruerat skor med dubbar, även stövlar. Skorna beställdes sen på Mathisens skofabrik utanför Örebro. Skinn från två kor gick åt sa dom. Skorna såldes sen till isjaktseglare.

 4. TomHell skriver:

  På Jamaica säger man ”dubwise”!!!!

 5. baronen skriver:

  McHäckonen: Tackar, he-he. Men du, törs jag det, jag och BJ socialiserar ju med fåren….

  Anette-Grevis: Visst är det bra doningar, och de där namnen garvade jag också åt, några lät som namn på popband.

  Wåfflanz: Fantastiskt, du har varit skodesigner, inte illa. Sådana skulle jag köpa direkt!

  TompHaulliz: Sluta dubba dig! (Däpt i däsan!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: