Blogghicka

Får inte till det. Är lite ur gängorna. Tråkkänsla, dada-da-da-feeling, dåligt med sömn. Grått. Min fingerkreativitet kommer av sig. En ”samma varje dag”- upplevelse. Trött. För trött för att orka sova. Bränner tid vid TV och dator. Blir som tokig när jag har kollat på alla ställen, var ska jag gå nu, vilken sida ska jag surfa till nu? Varför finns det så lite intressant att läsa, se, var är allt?
Tandläkaren ringer för tredje veckan, jag vågar inte svara. Måste ringa honom i morgon. Borde göra det där viktiga på jobbet, men jag gör annat som är viktigare, enklare.
Jag är feg. Jag är lat och bekväm.
Äh, nu skrev jag lite i alla fall. Tur jag inte jobbar på MC-Kalles korvkiosk, där får man kicken om man bloggar och säger vad man tycker om sitt liv. Äckligt. Alla måste väl ha rätt till sin upplevelse av sitt eget liv och kunna beskriva det, är det okej att säga det man tycker om sitt liv till en och en men inte till alla som vill lyssna på en gång? Vad är det med folk? Varför denna rädsla och ”ujuj” för internet? Men som vanligt är det väl okunniga dynghögar som döljer sin okunnighet med att mästra och förtrycka. De där soporna som ler snett och tar ett överläge genom att skaka på huvudet.
2010 är det för vissa, för andra är det 1965, Hylands moral gäller. Förfasning och miner. Borgerligt hyckleri (både från höger och vänster på skalan).

Äh, vårvindar friska!

Rocka drule!

/Baron

Annonser

One Response to Blogghicka

  1. våfflo skriver:

    Är det sant om MC-Kalles? Dom är ju för fan dumma i huve, det är ju självklart att det inte är så himla kul att jobba där. Det vet ju alla. Men inte ledningen eller är det vissa småfjattchefer som vill leka storchefer?

    Eller är det nåt utfall av Kina-hysteri? Vi är ju globala nu, i Kina får man inte säga vad man vill på internet så då ska vi nog anpassa oss och ha det så här också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: