Hmmmm

Även en lirare som jag har viss intelligens innanför pannbenet. Och den intelligensen har slagit mig rätt hårt på sista tiden.
Puckon med svarta agendor, Quislingar, nollor, rena idioter och/eller ännu värre, och andra liknande epitet man kan ge folk som går ju in här och läser, och läser om hur jag har det, när jag skriver om det.

Alltså, jag är ju en lirare som är lite naiv i och med att jag tror att ärlighet funkar. I och med att jag tror att jag kan vara ärlig här och ingen utvecklingsstörd drar nytta av detta. Och med utvecklingsstörd menar jag ingen handikappad människa i vanlig bemärkelse, utan sådana där som rör sig bland oss och verkar och fungera som oss alla, men med en egen agenda… Jag snackar om de onda. De kan vara onda av obildning, av okunnighet (som är en annan grej) av rädsla, av lystnad, av avundsjuka, eller bara vara onda, rätt av. Men resultatet blir hur som helst ondska, mot mig. (Jo, de kan ha fel i skallen också, och har det säkert också, när jag tänker efter). Jag vill inte att det ska vara så.

Detta har ju gjort, bland annat, att jag inte skrivit så ofta här i cybern på sistone. Jag vill inte mata asen.

Så detta får mig att lura på om jag inte ska lägga detta under kod, eller starta på nytt på något annat ställe? Jag menar, vem fan vill mata dem som underminerar en själv? Inte jag i alla fall. Men jag vill fortsätta med CDBn, det vill jag.

Det är förvånande hur folk kan vara, och att de kan leva med sig själva samtidigt. Som sagt, folk är inte så dumma som man tror, som de ser ut, de är dummare ändå.

Nu vet jag ju att jag har ett gäng sköna cyberbiktfädrer som hänger här. Flera av dem har varit med sedan 90-talet och allt. Jag undrar vad ni tycker?
Om jag smackar under kod kan jag verkligen skriva vad jag tycker, vad jag upplever, vad som händer mig. Och inte hålla på och småfjäsa som nu. Framför allt skulle inte skithögarna dra fördel av mig utan fick hitta på något annat att ondgöra sig över och bli pilska av.
En annan variant är att kalla mig typ Kalle Ballong och köra rätt av på nytt ställe och ingen skulle veta vem jag är, mer än mina cdb-biktfädrer, på något ställe.

Äh.

Skriv gärna i kommentarerna vad ni tycker, ni som hålls här.

Hur ska jag göra?

Jag är under attack!

Rock!

/Baron

12 Responses to Hmmmm

 1. frafilm skriver:

  om du känner att du inte kan skriva vad du vill skriva helt öppet så ska du köra under kod.

 2. Madäläjne skriver:

  Saknar verkligen den mer ”mustiga stil” som du hade under kod;) Men samtidigt känns det ju hopplöst att ge efter för idioter…. kanske funkar din kropp som blockpsykmagnet även via cybern och då är ju enda alternativet – kod. Hur det än blir så vill jag fortsätta hänga här!

 3. emilsall skriver:

  Jag har en minneskänsla (nytt ord?) av att det var mer flyt när du körde under kod. Sedan du började köra den här öppna ordpressen har mycket tid/text gått åt att vela om hur och vad du ska skriva.

  Tror även du får mer katarsis av att kunna vräka ur dig ocensurerat inför betrodda cyber-biktfäders. Sedan när du går i pension ger du ut rubbet á la Lars Noréns dagböcker, hehe. Så får alla quislingar sätta i halsen i efterhand.

 4. paddytheflea skriver:

  Du har ju Fejsbook där du kan skriva Svensson. Vet inte riktigt vad du menar med ‘skriva kod’ men jag antar att du menar att man ska logga in och bli godkänd som Barongluttare? Har inget emot det – förutsatt att jag blir godkänd. 😆

 5. spawn skriver:

  Jag gillar kod.Det blir riktigt on the edge,eller på svenska;”reality” om det görs möjligt att säga som det är,vilket ju är själva vitsen med kod.

  som paddytheflea,jaföffan,sålänge jag också får vara med.annars…fortsätt ge ut delar av dig till blockpsykomongrels.
  vilka är det som använder info mot dig?
  häng dom högt,häng dom här.

 6. Kalix skriver:

  Dilemma men jag antar att baksidan av yttrandefriheten är sura konsekvenser, oavsett vem som skriver. Kör kod igen. Håller med om att det är bättre att köra otänkt, oftare. Du får mer text att planka av till din roman.

 7. Hjärn Forskarn skriver:

  Nä för tusan Baronen var brutal, öppen och provocera mera (folk älskar att bli upprörda och moralisera) så kör hårt, så kan du snart försörja dig på bloggen istället he he =) Dra nytta av webbmongona och börja tjäna pengar på dem ! Alla intressanta bloggare har hatkommentarer det är tecken på poularitet.

  Kram/Hjärn Forskarn

 8. Stoffe skriver:

  Gå under jorden och koda det bästa igen! Det vinner alla på!

  Även om en provokativ upptrappning låter lockande på något sätt, så är det inte att rekommendera ändå!

 9. rgeste skriver:

  Koda!

 10. spawn skriver:

  Vi kräver kod!Kod nu!Svenska flaggans dag är dag för kod!

 11. TomHell skriver:

  Yttrandet har alltid varit problem för känslovampyrer och Ku Kux Klan. Go code, man, go code…

 12. baronen skriver:

  Tack ska ni ha för era insiktsfulla kommentarer. Det får bli något sådant, men jag känner mig som Bambi på hal is. Gjorde nyss ett kanske obegripligt inlägg som kan förklara vidare, he-he.
  Måste lura vidare på det hela….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: