Jag försöker, jag lovar. MÅSTE SKRIVA IGEN!

Nu har jag bytt tema här. Kanske det kan få mig att tuta på lite mer här. Det kliar i mina fingrar, det kokar i min hjärna av att inte får skriva av mig varje dag. Och snart är jag uppe i en kritisk massa. Så nu SKA jag komma igång här. Och inget fjant med lösenord och skit.
Skriver inte så mycket mer nu, det är sent och jag är dyng-trött. Men om någon av er cyberbiktfädrar kommit hit igen, så ser ni att jag inte har ballat ur helt. Jag är på gång. Äh, lägger in en tubevideo, så det syns. Rocka pocka bocka!

Ja, man ser mig där i början. Och ungefär hälften av materialet som visar Lill-Runes med Baggo och Ulven, kommer från min super-8 film med dem. Tror också jag är med och gör stönet i början där bland trummorna. I övrigt är det Kalix och Bluespolisen som gjort rullen (tacknämligt av Kalix att lägga ut detta på tuben sedan några veckor, mycket bra).
Det är väl en 20 år sedan, men vad gör det.

Och JAAAAAAA, nu ska jag fanken börja igen (skriker jag högt till mig själv här).

Rock!

/Baronen, just idag

4 Responses to Jag försöker, jag lovar. MÅSTE SKRIVA IGEN!

 1. Madäläjne skriver:

  Jag har haft CDB abstinens!

 2. baronen skriver:

  Wow, en kommentar, ha-ha. Men jag ska försöka nu. Yeah, Mädäläjnä!

 3. paddytheflea skriver:

  Fan! En jäkla bra låt ju! Men Baggo sjunger på ‘artist-svenska’ en speciell dialekt som bara artister använder. Sen undrar jag om ni lånade Carolas fläkt när hon fångades av en stormvind. Baggos hår svajar betänkligt understundom. 😆

 4. baronen skriver:

  Det är en bra låt. Och om du också orkar läsa bokstäverna som bildar ord så ser du att det där med fläkten inte är min idé. Jag står bara för filmklippen i själva filmen, de i super-8-format.
  Vad det gäller sångdialekten så är det intressant. Men tänk om det var så man sjöng för 20 år sedan, att det utvecklas så mycket (språket) att vi reagerar nu, men inte då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: