MC

Den här sidan kommer att uppdateras med färskare MC-prylar.

Nedan, utlagt 2012. Jag ställde min iPhone på ett staket vid Neptuni Ängar ovanför Byxelkrok på Öland 2010 och drog iväg på bågen, vände, och sedan körde jag tillbaka igen, he-he.

bageokatto
Ovan, min båge, 1600 kubik, användes som sminkspegel av polskbördig blondin på MC-fest utanför Västerås år 2007 (ja, hon var med på min bönpall som kuttersmycke från Örebro, he-he).

Här är en avdelning där jag lägger ut mina motorcykeläventyr. Ibland är det bilder, men oftast är det nog filmer från mina turer som kommer att hamna här. Okej, det är väl jag som diggar mest och är nostalgisk, men kanske även en och annan som råkar hitta hit diggar. Så jag bjuder på det här, hur meningslöst det än kan verka för icke-MC-folk.
Ja, alltså, om man sitter hemma när snön yr och tar sig en bira och kollar och tänker sig in i hela prylen, då kan man fatta.
Digg it, or not. Här är det. Me digg!

——————————-

Nedan, utlagt här 070923:

Här nedan är del ett, av två delar, då jag och Roffe åker båge längs Ölands nordöstra strand nu i augusti 2007. Alltså från norra Öland och neråt, med havet och fastlandet till höger i bild. Det är grusväg, som blir sämre och sämre, med gropar, och det är fethoj som åker, ingen cross. Det är lugnt och fint.
Jag tejpade på filmkameran längs luftburken och så blev det så här, i nästan 16 minuter. Do da swing! Tjo!

Nedan, utlagt 080118:

Och så äntligen, fyra månader efter första delen kommer här den spännande andra och avslutande delen i detta äventyr på Ölands mindre kända vägar.
Höjdpunkter här är när jag stannar och tar av mig hjälm och kör olagligt för det är så varmt, he-he. Dessutom får vi se Roffe öppna en grind, jag gör en omkörning och så när vi stannar, till slut, vid ett ställe där de förr slipade kalksten. Tänk er, kära tittare, att ni är fastbundna framlänges på sidan av Barons fethoj och bara njut, med alla gropar. Jo, mot slutet kommer vi upp i 70 knyck på den fina grusvägen, men ofta är vi nere i 5 km i timman då vi kryssar i detta månlandskap. Men, dock, en skön hojtur är det. Njuten i 26 minuter (man kan trycka på paus för muggbesök och kylskåpshämtningar):

/Baron,
mitt i natten, wrooom

3 Responses to MC

  1. Mr No skriver:

    Snygg Polska!!!

  2. baronen skriver:

    Mr N: Det är jag som fött upp henne i mitt laboratorum. Mycket fibrer och smink, samt det gamla träningsinstrumentet Bullworker. Try it, it works!

  3. exori frigo skriver:

    haahha, hon är fan lärare på tullängen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: