MUSIK

Det som ligger nedan är från 2009. Snart smeker jag upp lite färskare prylar.
Tycker det är kul att meka lite låtar. 

Jag är inte bara cyberskrivare, jag är cybermusiker också. Jag har, via datorn, snott ihop lite låtar genom åren. Det är i stereo och i bra kvalitet, så ett par schyssta högtalare eller hörlurar är inte fel, på hög volym. Jag lirar rätt mycket på de här låtarna, med mina fingrar, mer än man kan tro, men visst är musikprogrammen jag jobbat i genialiska också, med loopar och grejer.
Kom på att jag ska lägga ut det jag musik-knåpat med här. Så nu gör jag det. I ingen speciell ordning. Några har sång.  Ibland en bild och en låt, som håller ihop. Det är modernt, traditionellt, nyskapande, allt. Våga lyssna en sväng.
Säg hej till den store, härskaren:

DJ BARROZ

mrs-donko
Min affisch som jag kör när jag lirar på hotta plejs.
Modell: Snygg-Lina.

En barlåt, kunde vara sjungen av Dean Martin 1968, men det är jag, Baron som sjunger, egen text och allting.  En homage till mitt eget skrivande här, och de som läser mina bokstäver. Vill ni dansa tryckare så kör på bara, här är den Sång till Tillvaron:

—————-

Här är en till låt, kallar den Mmmhumm 2008, en av mina senare verk. Den får illustreras av en bild jag plåtade på en kvinna utanför Royal för några år sedan. Den säger allt:

girl
Jo, jag bad att få plåta henne ovan, och då ställde hon sig så här, klockan var väl 02.12.

————-

En låt, med lätt erotisk karaktär, är ”Fruktstund” som gjordes mitt i natten för några år sedan. Den är kitt-schig, men vafanken, ha-ha. Här är den, med stånk och allt, en hylling till Schötäm, den franska:

indigation-tjo

Indignationsfoto med streck över ögonen.
Punka, men ändå, jaja, jag ska fixa. Och, ja, det är hon som är med här. Det var innan lill-grabben var skapad där ovan, som låten kom till, he-he.

———-

En modern progglåt jag gjorde då moderaterna tog vid. Moderatlåten. Den var en hitt i Nora faktiskt, ett tag. Nåväl, här är den:

raggarepaaland

Åländska finnar som är raggare, funkar bra med denna låt (trevliga jävlar):

———–

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: