Måste bara

Jag har ju diggat den här låten hårt sedan jag hörde den första gången. En sann sociologisk och socialantropologisk-psykologisk-utvecklingslära-låt. Nåväl, den finns på tuben, men bara som stillbild. Nu har jag hittat en version på tuben där det hela är live faktiskt (men censurerat på de värsta grafiska avsnitten, så man törs titta).

Okej, Eddie, do your thing:

Ha-ha, vilken låt. Vill man se det hela i sin helhet, utan censur går man hit, vilket inte rekommenderas: http://www.miloop.com/film_view.aspx?movie=6621

Jag tycker liraren var ett geni, sprungen ur den västgötska myllan, ursvensk på något sätt. Och kan inte sluta garva.
All humor utgår liksom från att reta det bestående, den härskande klassen, det härskande tänkandet, de politiskt korrekta fåren.

—–

I övrigt är det tjolabalong. Lungorna skriker så jag måste ha TVn på för att sova, låter som en elorgel när jag andas och kan inte somna annars. Skallen känns trång, hostar så det gör ont.
Tungan bitvis svullen, och i kväll, efter att jag ätit min gourmetmat så gjorde det ont i hela käften.
Bara att hålla i sig och se vart det bär.

Vilsenhet i pannkakan är inget mot detta fysisk-psykiska jag upplever, jag lovar. Men, äh, det går väl över, någon gång. Jo, fanken!

Hittade hallon i frysen nyss, här ska käkas. Hoppas de inte är de där som ICA sålde som var smittade med bluä-sjukor. Äh, skit samma, här ska njutas.

————–

Äh, ut med detta.

Lägga mig (kudden gick sönder i natt, fjädrar överallt, inte fränt). Sova, gå upp och göra min plikt mot kommunen, innevånarna, och mig sjålv.

Rocka rolla!

/Baron

3 Responses to Måste bara

 1. Madäläjne skriver:

  En gång på det härliga 80-talet såg jag Eddie Meduza på Gubbakulan i Vrigstad – det du:) Kan säga att jag och min kompis passade in sådär bland övrig publik….

 2. spawn skriver:

  trasig kudde,sånt hör man bara talas om på film…
  kungligt!!!

 3. våfflo skriver:

  Självklart var jag tvungen att se den ocensurerade filmen. Hittade där även ”epatraktorn”, ”stora pattar”, ”snusaren” etc. Ett geni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: